Als je in cfd’s (contract for difference) wil handelen, heb je een broker nodig. Bij een broker kun je namelijk je contracten afsluiten en vervolgens handelen in de vele instrumenten die tot je beschikking staan. Eén van ’s werelds meest bekende cfd brokers is Plus500. In deze Plus500 review nemen we deze broker van A tot Z met je door. We vertellen je achtergrondinformatie over Plus500, sommen de voordelen en nadelen voor je op en we geven je toegang tot een demo-account waarmee je eerst met virtueel geld kunt oefenen, alvorens met echt geld aan de slag te gaan.
Plus500 review
Service | 4/5 |
Betrouwbaarheid | 5/5 |
Instrumenten | 5/5 |
Gebruiksgemak | 5/5 |
Demo-omgeving | 5/5 |
Wat is Plus500?
Deze Plus500 review gaat dieper in op de achtergrond van cfd broker Plus 500. Daarom gaan we eerst kijken naar het bedrijf zelf. Plus500 werd in 2008 opgericht in Israël. Vanuit daar bedient het vele cliënten in Europa en Azië. Plus500 biedt een uitgebreid platform om te handelen in cfd’s en was zelfs de eerste partij die het mogelijk maakte cfd’s af te sluiten op cryptovaluta (destijds enkel nog de Bitcoin).
Plus500 biedt cliënten vanuit meer dan zestig landen toegang tot het speculeren in cfd’s, waaronder Nederland. Via Plus500 kun je in cfd’s beleggen in Forex, aandelen, aandelenbeurzen, cryptovaluta, ETF’s en opties.
Plus500 is sponsor van een aantal grote sportclubs, zoals BSC Young Boys in Zwitserland en de Polish Legia Warsaw (Polen), maar ook sponsor van de Chicago Bulls.
Registraties en betrouwbaarheid
Plus500 is een betrouwbare broker die meerdere registraties op zak heeft. Plus 500 moet zich houden aan de strenge regels van financiële toezichthouders, zoals het in Engeland gezetelde FCA. Dit is erg belangrijk, want het betekent dat Plus500 ook regelmatig getoetst wordt en dat cliënten bij deze broker goed zitten.
De registraties van Plus500 zijn de volgende:
- Plus500CY LTD wordt geautoriseerd en gereguleerd door Cysec (#250/14);
- FCA controleert regels waar brokers zich aan moeten houden en ook Plus500 staat onder FCA-toezicht.
Plus 500 review: ervaringen
Wil je weten hoe echte gebruikers over de broker Plus 500 denken? Lees dan de Plus500 ervaringen van huidige gebruikers. Je leest hier zowel de positieve verhalen als de negatieve verhalen.
Voordelen en nadelen
Plus500 is een broker die hard werkt om haar betrouwbaarheid en functionaliteit hoog te houden. De voordelen en nadelen geven goed zicht op hoe dat de broker lukt. Hieronder sommen we voordelen en nadelen voor je op.
Voordelen
- Je hebt toegang tot een uitgebreid dashboard met vele mogelijkheden, zoals hefboomwerking en stoploss;
- Plus500 biedt duizenden instrumenten om een cfd op af te sluiten (van aandelen tot cfd’s en van grondstoffen tot cryptovaluta);
- De omgeving die Plus500 je biedt is zeer gebruiksvriendelijk;
- In vergelijking met andere brokers zijn de commissiekosten van Plus500 laag;
- De demo-omgeving maakt het mogelijk om met virtueel geld te leren en te oefenen, zonder dat je zelf geld hoeft in te boeken;
- Het inboeken van geld gebeurt via VISA en Mastercard, iDeal, PayPal en Skyrill.
Nadelen
- Je moet minstens € 100 in je account zetten voor je echt kunt gaan traden;
- Plus500 is niet beschikbaar in de Verenigde Staten.
Plus500 ervaren? Gebruik de demo!
Wil je zelf ervaren wat Plus500 precies is en hoe deze broker werkt? Maak dan een gratis demo-account aan. Je hoeft daar niet voor te betalen, maar krijgt wel direct toegang tot de gehele online omgeving van de broker. Met virtueel geld (nepgeld) kun je alvast oefenen en proeven van cfd trading en zien hoe de hefbomen voor jou uitpakken of ervaren hoe je een stoploss succesvol inzet. De demo is een aanrader voor iedereen die begint met cfd trading of nog twijfelt over de broker Plus500.
We adviseren je om te beginnen met een demo-account. Hier leer je, zonder echt geld te gebruiken, hoe een cfd werkt. Je ontdekt hoe snel het kan gaan en pas als je zeker weet dat een cfd voor jou werkt, ga je met echt geld aan de slag.
82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.